Historie

Breeders of Denmark blev etableret i 2001. En mand, en ide og en bil - det var alt, der skulle til for at starte det, som i dag har udviklet sig fra en lille enmandsvirksomhed til forretningen Breeders of Denmark A/S. Efter en årrække med egen avlsbesætning og omsætning af avlsgrise i Danmark valgte Jan Lembke Jensen i 2001 at etablere Breeders of Denmark. Det var troen på at kunne gøre det bedre end de etablerede på markedet der var den primære drivkraft for etableringen. 

Siden er det gået slag i slag. Via stor flid og evnen til at tilpasse sig markedet har firmaet udviklet sig til Danmarks førende eksportør af avlsgrise. Breeders of Denmark har fra etablering og frem til 2010 haft kontor i privaten hos Jan Lembke Jensen. I begyndelsen af 2010 var pladsen endegyldigt blevet for trang og firmaet flyttede i nye lokaler tæt på motorvejen ved Haderslev/Vojens.

Netop det at være fremsynet og evnen til at tilpasse sig markedet, har været en medvirkende faktor for succesen. Med konstant fokus på vores produkt, service og udvikling af organisationen forventes også en fortsat positiv udvikling.

Facebook & Video

Følg os på Facebook

Se vores videoarkiv

Tilmelding til nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag informationer om vores produkter.

Adresse
Breeders of Denmark A/S
Søndergaard Alle 22 A
DK 6500 Vojens

Kontakt
Telefon.: +45 7026 0616
Fax: +45 7352 1822
mail(at)breeders.dk

Åbningstider kontor
Mandag - fredag: 8-16
Lørdag: lukket
Søn - og helligdage: lukket

© 2013 Breeders of Denmark A/S. All rights reserved.